Ga naar de inhoud
Home » We zijn gestart!

We zijn gestart!

De bedrijfsnaam is gekozen: Cykel. Dat betekent gewoon ‘fiets’ in zowel het Zweeds, Deens en Noors. Dit past bij ons persoonlijk, zoals je hier kunt lezen. Een KVK nummer, BTW nummer is onderweg en nu nog een bank uitzoeken. Het is een heel geregel, maar wel leuk om te doen. Eindelijk iets tastbaars en een concreet begin van alle gemaakte plannen.

Daar ligt ie dan, een keurig mapje met ons KVK nummer

Eenmanszaak
‘We’ zijn een eenmanszaak, en we gaan eerst ‘hybride’ werken. Beiden naast onze baan in loondienst, en dan maar zien hoe het gaat lopen. Maarten zal zich bezig houden met de core business, Inger ondersteunt op het gebied van marketing en communicatie. Door hybride te werken hebben we geen financiële druk, en kunnen we vooral genieten van de combinatie zelfstandigheid / zekerheid. Dat komt de kwaliteit ten goede, want er is vooral tijd en aandacht voor jouw fiets!

Locatie
Een mooie werkplaats hadden we al aan huis, van daaruit zullen we starten met reparaties en onderhoud. Online bieden we een aantal producten aan. Niet alleen technisch spul, maar o.a. ook sokken, kleding, accessoires, etc.

Open
We zijn geopend in de avonduren en op vrijdag en zaterdag. Zie voor de actuele openingstijden onderaan de website. Wil je langskomen met voor een reparatie of voor onderhoud? Bel dan eerst even om zeker te weten dat je niet voor een dichte deur komt.

We horen graag van je
Alles gaat in het begin langzaam, het kost aandacht en ook veel tijd. Maar wat je aandacht geeft groeit, en langzaam wordt alles steeds vollediger en completer. Is er iets wat je opvalt? Had je iets anders verwacht? We horen graag wat jouw mening is, daar leren we van. Voel je daarom vrij om contact met ons op te nemen, het liefst persoonlijk zodat we goed door kunnen vragen. Ben je positief over onze diensten of producten? Vertel het dan vooral door in je netwerk.

Delen!
Wat ons ook enorm helpt om bekend te worden: delen op social media! We hebben pagina’s op de meest bekende socials, zie de knoppen onderaan dit bericht. Wij houden zelf ook van persoonlijk contact, mond tot mond reclame werkt ook nog altijd ouderwets goed.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *