Ga naar de inhoud
Home » Werkplaats » Reparatie

Reparatie

Voor de reparatie aan de racefiets, gravelbike of mountainbike kun je bij Cykel goed terecht. De reparatie wordt vakkundig uitgevoerd – met aandacht voor detail. Bel Maarten om een afspraak in te plannen: 06-24138829, of chat voor overleg. Misschien kunnen we je fiets voor je ophalen:

Is er een probleem met je racefiets, gravelbike of mountainbike? Je fiets kan snel weer in orde zijn. Als je wilt halen we de fiets bij je thuis op, op een moment wat jou het beste uit komt. We hebben contracten met verschillende leveranciers. Tijdens het maken van een afspraak nemen we meteen door welke onderdelen er nodig zijn zodat we die tijdig in huis hebben. Mochten we andere mankementen tegen komen dan nemen we altijd contact op voor overleg. Daarna kun je snel weer op pad.

Voorkomen is beter dan genezen
Een noodzakelijke reparatie is vaak het teken dat je fiets al een tijdje geen onderhoud heeft gehad. Met regelmatig onderhoud kun je ongewenste en soms dure reparaties voorkomen. Bovendien kun je onderhoud plannen, terwijl een mankement vaak op een onverwacht en ongewenst moment komt. Wij raden je daarom aan om ook een onderhoudsbeurt te overwegen.